De aardappelschilmachine maakt aardappelen schillen leuk

Aardappelen schillen leuk? Niemand zal deze vraag in de horeca met ‘ja’ beantwoorden. Het is een tijdrovende en zeer inspannende klus. Door de continu herhalende bewegingen, ook niet goed voor lichaam. Gebruik je veel aardappels in jouw onderneming? Dan is een aardappelschilmachine de oplossing voor jouw restaurant! Veel horeca- ondernemers zijn al overgestapt op een aardappelschilmachine, volg dit gemak! Deze machines schelen u veel kostbare tijd, tijd die je liever aan een andere bezigheid besteedt. Het maken van andere gerechten dan aardappelen bijvoorbeeld!

Zonder aardappel geen compleet gerecht

In de Hollandse keuken is de aardappel niet weg te denken. Je maakt er immers alles mee: gebakken aardappelen, puree, patat of aardappelgratin. Om dit te maken, moeten ze eerst worden geschild en daar leent de aardappelschilmachine zich perfect voor. De klant wordt steeds kritischer en op voorgebakken en gefabriceerde spullen, zit niemand te wachten.

Hygiënischer werken door de aardappelschilmachine

De aardappelschilmachine is niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog veilig en hygiënisch. Doordat de machine kilo’s met aardappelen weg kan snijden, hoef je dat niet meer zelf te doen. Dit scheelt wondjes aan de handen en hierdoor pleisters en mankracht! De machines zijn gemaakt van rvs. Goed schoon te houden en de aardappel blijft op de juiste temperatuur.

Soorten en capaciteit van de aardappelschilmachine

Er zijn veel verschillende aardappelschilmachines te verkrijgen. Groot verschil is de capaciteit die de machine aankan. Sommige aardappelschilmachines hebben een capaciteit van 4kg tot 20kg per uur wat kan worden geschild. De grote machines kunnen zelfs een capaciteit aan van 300kg tot 500kg!

De meest gangbare modellen gaan van 10kg- 50kg. Veel modellen zijn voorzien van een aardappelrasp, de mogelijkheden voor de aardappel zijn gigantisch. Zorg dat je deze toepast op je gast en jij kan niet meer stuk!

Welke aardappelschilmachine past het beste bij jouw onderneming?

Om een goede indruk te krijgen en je te laten inspireren, raden wij je aan om te kijken naar wat voor soort aardappelschilmachine jouw bedrijf nodig heeft. Gebruik je veel aardappelen of heb je een snackbar? Dan is een aardappelschilmachine met een grote capaciteit niet weg te denken. De prijs ligt hoger, maar betaalt zich uit. Je kunt je tijd wel nuttiger besteden! Gebruikt jouw restaurant wel aardappelen, maar is het niet de ‘hoofdmoot’, dan kun je kijken voor een machine met een kleinere capaciteit. Laat je inspireren en kijk eens in showrooms naar de diverse soorten en modellen. Vraag diverse offertes aan en haal kwaliteit in huis!

Tip: HorecaTraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *