Welke boiler heb je nodig voor je keuken?

Heb je een nieuwe boiler nodig? Dan ga je even moeten nagaan welke jij het beste vindt, omdat er toch enkele zijn waar je uit kunt kiezen. Ze komen allemaal met hun voordelen en we zullen ze nu allemaal even doornemen.

  • Close-in boiler: Dit is een boiler dat een inhoud van hooguit 5 liter kan hebben. Het is best klein en zal probleemloos in je keukenkastje passen. Het geeft je warm water direct en is ook nog energiezuinig. Al het water zal verbruikt worden en dat betekent dus geen verspilling. Tevens is het gemakkelijk te onderhouden.

 

  • Doorstroomboiler: De doorstroomboiler heeft een compacte vorm en neemt dus weinig plaats in. Het is ook heel eenvoudig te installeren. Het komt met 2 buizen. Aan de ene zijde komt koud water naar binnen en warme water komt uit de andere. Warm water kan een maximale temperatuur van 60 graden bereiken. Ook deze is energiezuinig en je hebt geen inlaatcombinatie nodig bij het monteren van de boiler.

 

  • Grote boiler: Uitgaande van de naam is deze natuurlijk geen kleine boiler. Het is een elektrische boiler en is ideaal voor een huishouding die veel water nodig heeft. Boilermarkt.nl heeft deze boiler in voorraad en ze geven je ook advies bij het kiezen van de juiste elektrische boiler.

 

  • Staande boiler: Natuurlijk hebben ze ook industriële boilers in voorraad van 200, 300 en 400 liter. Als je een speciale “grote” staande boiler wilt hebben, dan kun je contact opnemen met Boilermarkt.nl.

 

Het is niet moeilijk om een boiler te installeren. Ze geven je alles wat je nodig hebt zodat je het zelf kunt doen. Heb je problemen of wil je liever dat iemand anders het doet? Dan monteren ze het natuurlijk graag voor je.

De website geeft je meer informatie over de boilers om je te helpen met het kiezen van een boiler. Ze geven aan waarom elektrische boilers beter zijn en geven ook meer informatie over de diverse merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *