Een combimagnetron in de keuken

Een combimagnetron wordt steeds populairder. Mensen hebben steeds minder ruimte in hun keukens, omdat ze kleiner moeten wonen. Zeker in de steden. Een combimagnetron kan dan een ideale uitkomst zijn, omdat je een magnetron met een oven combineert in één apparaat. In principe heb je de snelheid van een magnetron, maar daarnaast ook de voordelen van de oven. Met een magnetron kun je eigenlijk alleen maaltijden verwarmen en/of ontdooien, maar met de combimagnetron kan je maaltijden verwarmen en/of ontdooien maar ook klaarmaken. 

Binnen de combimagnetrons zijn er veel verschillende soorten designs zodat je er een kunt uitkiezen die bij jouw keuken past. Mocht er nou geen mooi design tussen zitten die bij jouw keuken past, dan kan er ook gekozen worden voor een inbouw combimagnetron. Daarnaast zijn er verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Over het algemeen zijn de combimagnetrons in kleur rvs (oftewel roestvrij staal), maar ze zijn ook verkrijgbaar in grafiet, antraciet, grijs, wit, zwart, zilver, wit en metaal. 

Daarbij kun je kiezen voor een combimagnetron met verschillende functies. Deze functies van het apparaat kunnen gewoon hete lucht en de boven- en onderwarmte zijn, maar ook stoom, grill en crisp. Laatstgenoemd is wellicht een functie die niet heel bekend is. Dit is namelijk een combinatie functie van grill en magnetron. De grillfunctie is wellicht wat beter bekend en deze zorgt voor een knapperig laagje van het vlees bijvoorbeeld. De grill vermogens lopen uiteen van 600W tot 1880W. Er zijn zelfs modellen die een geïntegreerd reinigingssysteem hebben. Dit scheelt heel wat schoonmaak werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *